2009. szeptember 28., hétfő

Nekem nagyon bejött:)

Négy nap alatt olvastam ki ezeket a könyveket és most teljesen "odavagyok.." :)


7 megjegyzés:

wattacukor írta...

Hogy irigyellek érte! Én csak a filmet láttam (természetesen az elsőt), de nagyon szeretném elolvasni. A barátnőm igazi nagy rajongója a filmnek és a könyveknek is, ő "fertőzött" meg vele. Most babázási okokból nincs időm rajongani, de nekem is nagyon tetszett. Viszont a lyányom az odavan, gyűjt mindent, de olvasni viszont nem szeret. Talán ha megszerzem a könyveket, ő is megszereti az olvasást. :)

Violini írta...

Az én lányom ( a nayg persze) szintén rajngója. Én nem tudom elképzelni, h. vámpíros sztorira rá tudnék cuppanni.

katafolt írta...

Én a lányom lelkesedését látva elolvastam egyet,inkább nem sorolom,hogy miért és mennyire nem tetszett,de értem,hogy neki miért igen.
Rajtad picit csodálkozom,de tényleg ne vedd szívedre,elvégre ízlések és pofonok :-)

FKriszti írta...

Ez a két könyve elmegy...Olvasd el A burok c. regényét.Sokkal jobb!!!!!!!!!!!!!Egészen más témájú,nagyon érdekes ,izgalmas,merem ajánlani.

Szömörce írta...

Violini , én sem gondoltam volna, hogy én vámpíros sztorit olvasok, aki semmilyen véres témájú dolgot nem néz meg, vagy olvas el, és a rémtörténetektől is rosszul vagyok, utána tuti napokig nem merek sötétben közlekedni, de ez más, miért én sem értem.

Katafolt, én egy olyaan barátnőmtől kaptam kölcsön a könyveket, aki nagyon hasonló gondolkodású, mint én és ő is megfertőződött a könyvvel, igaz neki a film nem jött be. Miért csodálkozol rajtam?

Fkriszti,utána nézek annak a könyvnek is.

Wattacukor, szerintem szerezd meg neki:)

Ibcsy írta...

Én mind a négy könyvet elolvastam, és nekem nagyon bejött!

Szömörce írta...

Ibcsy eddig csak három jelent meg nem?