2008. június 25., szerda

Kastanie ajándékaMár tudom, hogy megkapta és tetszik neki, ezért megmutatom mit készítettem nagy szeretettel Kastanie-nak. A munkáiból próbáltam kicsit megismerni és láttam róla fotót , ami még a topictalin készült. Ezek alapján választottam ezeket az anyagokat, amik nekem is nagy kedvenceim. A "bvedono-féle" ( ti hívjátok így) táska mellé készült egy zsepitartó is. Rémélem sokáig fogja örömmel használni őket.

Hordozókendő

Eldöntöttem, hogy beruházok egy hordozókendőre :) Az az igazság, hogy Nimróddal eléggé nehéz kimozdulni, a babakocsi nagyon nehéz, az autómban alig fér be, csak ha lehajtom a hátsó ülést, a kenguruban pedig Nimródot nehéz cipelnem, ugyanis már 7 kg. Örömmel venném, ha leírnátok tapasztalataitokat ( ha van) a kendővel kapcsolatban :) Szerintetek nekem elég a 4,5 m-es? ( titkos adataim: 160 cm, 56 kg-ez régen 50 alatt volt).
Amúgy mostanába nehéz napokat élünk, ugyanis ha a kis királyfi ébren van csak az ölemben szeretne lenni, és ha ez nem így történik akkor hangos és nagyon mérges sikogatásba kezd, amit szerintem nagyon sokáig tudna folytatni. Tegnap az egész napos sikogatás után már nagyon a padlón voltam, és ma folytatódott. Nem tudom mit tegyek?