2008. december 16., kedd

Még élek :)


Még élek , habár néha úgy érzem, hogy lassan a sok-sok tennivaló alatt lelem a halálomat ( hú, ez eléggé drámai lett ). Szóval lehet, hogy egy kicsit túl vállaltam magam, és nincs időm még arra sem, hogy képeket mutassak( pedig varrtam pár dolgot) és a hozzászólásokra válaszoljak. Ígérem, legkésőbb karácsony után pótlom. sajnos a túlhajszoltságnak már fizikai tünete is volt a hétvégén, mivel egy olyan erős migrénes fejfájásom lett ( hányás, csak sötét szobában, mozdulatlan fekvés..stb), hogy majdnem az ügyeleten kötöttünk ki:(
Mindenkinek kellemes készülődést ( azért olvasom a blogokat, és látom, hogy gyönyörű dolgok készülnek), és vigyázzatok magatokra :)

8 megjegyzés:

Kdatta írta...

A túlhajtással csak óvatosan!!! Nagyon vigyázz magadra!
:o) Mi megvárunk!
Puszi

Szera írta...

Próbálj egy kicsit lazítani, csak lassan, ami belefér...

Julcsi írta...

Inkább te vigyázz magadra! Semmi nem ér annyit, hogy kidőlj! Mi lenne akkor Nimród első karácsonyával?:-)

idi írta...

Vigyázz magadra.Az érzés ismerős nekem is .

martimez írta...

Vigyázz magadra hallgasd a CD-t folyamatosan,háttérként.

Kicsoda írta...

en is csak csatlakozni tudok, hogy lassan, minden megvar...

Vacskamati írta...

Ha vendégeket nem vártok, és a párod is megértő, inkább húzz ki néhány dolgot a tennivalók listájáról- Nimródnak nem a tökéletes menütől, vagy a csillogó ajándékoktól lesz szép a karácsonya, hanem a kipihent, mosolygós anyukájától... :)

Szömörce írta...

Köszönöm a kedves, óvó szavakat :) Az biztos, hogy nagytakarítás nem lesz, és a férjem megígérte, hogy segít megpucolni az ablakokat. Ilyenkor mindig újra beleszeretek:)